Ouders gooien tiener weg na het vinden van foto met vriendin en het ontdekken van deze …

Een tienermeisje werd door haar familie verstoten nadat ze een foto van haar met een ander meisje hadden ontdekt.

Emily Scheck, een atleet van het Canisius College in Buffalo, New York, ontving eerder dit jaar een onverwachte tekst van haar moeder en vertelde haar dat ze voor altijd uit hun leven zou worden gesneden als ze geen therapie zou krijgen om haar te ‘genezen’.

Emily wist niet hoe ze moest reageren, zei niets. De tiener weigerde therapie te krijgen en ging door met haar leven. Dat wil zeggen, totdat ze niet lang daarna thuiskwam om te ontdekken dat al haar spullen in haar auto waren gegooid.

Zoals gemeld door Outsports, hadden haar ouders niet alleen haar jeugdspullen weggegooid – inclusief alle onderscheidingen, plaquettes en dieren die ze bezat – maar ze hadden ook de kentekenplaten uit haar auto verwijderd.

Ze konden haar auto niet van haar afpakken, omdat ze het zelf had gekocht, maar ze namen wel haar kentekenplaten mee omdat ze tot dat moment voor haar verzekering betaalden.

Thuisgekomen om al haar spullen in haar auto te vinden zonder erbij na te denken, werd Emily alleen gelaten. Ze ontving toen een bericht van haar ouders en zei haar nooit meer tegen hen of haar broers en zussen te zullen praten.

Emily zei tegen Outsports hoe moeilijk het in eerste instantie was:

In het begin was het absoluut zwaar. Ik had het geluk dat ik de eerste weken in het pre-seizoen zat, omdat de coach ons maaltijden kon bezorgen in de eetzaal.

Pre-season voor cross-country, waaraan Emily op college deelneemt. Met slechts $ 20 op haar naam en slechts om de paar weken betaald te krijgen voor haar twee banen, werd de tiener gedwongen om te vertrouwen op haar coach voor voedsel.

Gelukkig heeft Emily nu genoeg geld over om op school te blijven en voedsel te kopen om te overleven dankzij de vrijgevigheid van haar vrienden en de complete vreemden.

Er werd een GoFundMe-pagina opgezet met een doelwit van $ 5.000 om de 19-jarige te helpen ‘boodschappen te doen, geld te financieren om de school af te maken of een verzekering af te sluiten’.

De pagina luidt:

Emily heeft geen thuis en heeft geen familie die haar steunt. In 2019 neemt ze niet langer deel aan het gezondheidszorgplan van haar ouders en krijgt ze een heel nieuw pakket kosten te dekken. Ze werd uit haar huis gezet omdat ze zichzelf was.

Niemand verdient het om hun huis en broers en zussen van hen weg te nemen omdat ze hun ware zelf zijn. Hoewel ze via haar teamgenoten en haar vriendin, Justyna, een nieuw huis in Buffalo heeft gemaakt, kunnen we niet langer standhouden en niets doen.

Het versloeg al snel het doelwit, met in totaal meer dan $ 100.000 die werden opgehaald om de tieneratleet te helpen. Een tijdje was het onzeker of de National Collegiate Athletic Association (NCAA) haar in staat zou stellen om de donaties te accepteren omdat ze deze aanvankelijk niet hielden.

Ze hebben hun beslissing echter omgekeerd en Canisius College heeft een officiële verklaring over de kwestie vrijgegeven:

Canisius College kreeg opheldering van de NCAA dat Emily Scheck haar in aanmerking kan laten komen en doorgaan met het ontvangen van GoFundMe-donaties die haar helpen met levensonderhoud en onderwijskosten … .NCAA-regels staan ​​een school toe om een ​​student-atleet te helpen met een fundraiser na een significant levensgebeurtenis .

Canisius en de NCAA zullen blijven samenwerken ter ondersteuning van Emily. Ze is lid van de Canisius-familie en we zullen alles doen wat we kunnen om haar te helpen.

Hoewel Emily door haar familie werd verstoten, ben ik dankbaar dat ze de liefde en steun had die ze van haar vrienden nodig had.

Je kunt hier haar GoFundMe doneren.

De wraak

Nu haat Emily haar ouders en vooral haar vader David. Ze geeft hem de schuld omdat hij haar heeft uitgewezen en ze op zoek is naar teruggave. Haar vriendin Justyna heeft geen vrienden, familie of waar dan ook om naartoe te gaan, dus ze is nu ook afhankelijk van de hulp van haar vriend. En Justyna weet niet dat Emily haar in een complot wil gebruiken om wraak te nemen tegen haar vader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *